Siirry sisältöön

Hanketoiminta

Seutukunta huolehtii siitä, että seudulla toteutettavissa hankkeissa ja kehittämisohjelmissa toteutuu aluelähtöisyys: seudun tarpeet, näkemykset ja tavoitteet huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa. Seutukunta toteuttaa omaa hanketoimintaansa seudun kehittämisen painopistealoilla.

Kaustisen seutukunta työskentelee seudulla toteutettavien hankkeiden valmistelun ja suunnittelun parissa sekä hankkeiden toteutumisen seurannassa ja ohjauksessa yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Seutukunta hallinnoi kehittämishankkeiden kuntarahoitusta Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Toholammin ja Vetelin kuntien puolesta. Seutukunta valmistelee ja päättää yhdessä kuntien kanssa seudulla toteutettavien kehittämishankkeiden kuntarahoituksesta. Hankkeiden kuntarahoitusta voi hakea kpkuntaraha.fi -järjestelmän kautta. Ohjeet löytyvät tästä.

Kaustisen seutukunta toteuttaa seudun kehittämisen painopistealoilla omaa hanketoimintaa Kaustisen seudun Elinvoimaohjelma 2022-2026 mukaisesti. Seutukunnalla on tällä hetkellä käynnissä 13 hanketta hankesalkun koon ollessa n. 3,2 miljoonaa euroa.

Seutukunnan hankkeet

Löydä nopeasti etsimäsi