Siirry sisältöön

Retkeilyreittien kunnostushankkeet

Seudun kunnat haluavat tarjota lähiluonnossa liikkumisen mahdollisuuksia alueen asukkaille ja matkailijoille. Kaustisen seutukunnan hallinnoimilla kunnostushankkeilla parannetaan useiden retkikohteiden ja reittien saavutettavuutta ja turvallisuutta.

Kaustisen seutukunta hallinnoi ja toteuttaa kuntien puolesta retkeilyreittien kunnostushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä on kaksi investointihanketta: Peuran Polku ja Lestijokilaakson yläjuoksu. Hankkeita toteutetaan Kaustisen seutukunnan henkilöstön toimesta sekä ostopalveluna. Hankkeen vastuuhenkilöinä ja toteuttajina ovat Mikko Hänninen (työpäällikkö) ja Minna Kauppinen (hallinto).

Retkeilyreitit: Peuran Polku -hankkeella kunnostetaan Peuranpolku-reitistöä n. 40 kilometrin matkalta Lestijärven Lehtosenjärveltä Reisjärven Petäjänmäelle.

Retkeilyreitit: Lestijokilaakson yläjuoksu -hankkeella kunnostetaan useita retkikohteita mm. Lestijoen melontareitti, Jämsänkallion alue ja Hongiston luontopolku.

Lisätietoa:

Minna Kauppinen, hallintopäällikkö

Minna Kauppinen

hallintopäällikkö

Johtoryhmän ja seutuvaltuuston kokousten valmistelu ja pöytäkirjat, hankkeiden kuntarahoitus, K-P tilastoyhteistyön koordinointi, kehittämishankkeiden valmistelu, aluemarkkinointi.

Puh. 050 500 2102

minna.kauppinen@kaustisenseutukunta.fi

Löydä nopeasti etsimäsi