Siirry sisältöön

Perheet

Sujuvaa arkea puhtaan luonnon keskellä

Kaustisen seutu tarjoaa lapsiperheille turvallisen ja virikkeellisen elinympäristön, puhtaan luonnon ja ilman sekä yhteisöllisen ja sujuvan arjen.

Meillä ei ole aamu- tai iltapäiväruuhkia, ei pitkiä kassajonoja, eikä ongelmia parkkipaikan löytymisessä. Työpäivän päätteeksi ruokaostosten teko ja lapsen nouto päivähoidosta käyvät kädenkäänteessä. Lapset uskaltaa päästää pihalle leikkimään ja pelaamaan, koulumatkat voi kulkea turvallisesti pyörällä tai jalan.

Kaustisen seudulla panostetaan lapsiin ja nuoriin. Uusia kouluja ja päiväkoteja on valmistunut tai valmistumassa useampaan kuntaan. Lasten harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset; Keski-Pohjanmaan konservatorion toimipisteitä on useimmissa seudun kunnissa ja urheilupuolella junnutoiminta on aktiivista.

Kaustisen seudulla on avoimia työpaikkoja. Monipuolinen elinkeinorakenne ja yritysten suuri määrä takaavat, että työtehtäviä on tarjolla niin ammattiosaajille kuin asiantuntijoillekin. Jos seudulta ei löydy sopivaa työpaikkaa, on etätyön tekeminen oiva vaihtoehto. Siihen Kaustisen seudulla on erinomaiset mahdollisuudet mm. huippunopeiden nettiyhteyksien avulla. Useimmissa kunnissa on myös etätyötila vuokrattavissa.

Kaustisen seutu tarjoaa perheille rauhaa, turvaa ja mielenrauhaa.

Löydä nopeasti etsimäsi