Siirry sisältöön
  • Yrityksille
  • Seututoiminta
  • Kiertotalous
  • Tarjouspyynnöt
2.3.2023

Kierthon 2.0 -hanke pyytää tarjouksia digitaalisen alustan mallinnukseen

Kierthon 2.0 -hankkeessa on tarkoituksena selvittää uusiutuvan energian kysynnän ja tarjonnan kohtaamispaikan ja digitaalisen palvelualustan edellytyksiä.

Tämän hankinnan tarkoituksena on luoda mallinnus alustasovelluksesta, jossa tapahtuu mm. tarjonnan luominen, prosessien tehostaminen, tuotannon reaaliaikainen seuranta (esim. Päästötiedot), kysynnän ja tarjonnan yhdistäminen ja kulutuksen seuranta (ja tuotannon kohdistaminen). Alustasovellus on toiminnallinen digitaalinen ympäristö, joka edistää vihreää siirtymää seudulla. Sen periaatteena on hallinnoida ja edistää koko alueelle mahdollisesti syntyviä uusia ratkaisuja, joilla uusiutuvaa energiaa aletaan hyödyntää.

Digitaalisen alustan, KASE BioEnergyHUB:n, mallinnoksesta on luonnosversio tämän tarjouspyynnön liitteenä. Luonnosversio on infograafi, joka hahmottelee alustasovellusta ja sen eri tietoalueiden välisiä vuorovaikutuksia. Liite löydettävissä täältä.

Tarjouspyyntö löytyy kokonaisuudessaan täältä

Tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin vastauksia täällä.

 

Pyydämme toimittamaan tarjoukset perjantaihin 17.03.2023 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet 

Sähköpostiviestin otsikkoon teksti: ”Kierthon 2.0 digitaalisen alustan mallinnus”.

Lisätietoja hankinnasta antaa projektipäällikkö Salla Siivonen, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.