Siirry sisältöön

Suurhanketoimisto

Suurhanketoimisto jakaa tietoa, järjestää tapahtumia, auttaa yrityksiä luomaan verkostoja ja yhteistyökumppanuuksia. Suurhanketoimisto on yhteystoimisto, jonka kautta suurhankkeita suunnittelevat ja toteuttavat tahot ja alueemme yritykset voivat kehittää yhteistyön edellytyksiä. Lue lisää näiltä sivuilta ja tule mukaan toimintaan!

Mitä ovat suurhankkeet?

Suurhankkeilla tarkoitamme kymmenien ja jopa satojen miljoonien eurojen hankkeita, joita Kaustisen seutukunnassa on valmistelussa useita. Tällä hetkellä keskeisimmät ja pisimmällä olevat suurhankkeet ovat Lestijärven tuulivoimahanke, Toholammin ja Halsuan tuulivoimahankkeet, kaustislaisen viulunsoiton UNESCO-status sekä Kaustisen litium-kaivoshanke. Tämän lisäksi on valmisteilla muita tietoliikenteeseen ja energia-alaan liittyviä hankkeita, kuten biokaasua, kantaverkon siirtolinjoja sekä aurinkopuistoja. Näitä kaikkia kutsumme yhteisnimellä suurhankkeet. 

Tuoreet suurhankkeiden kuulumiset Suurhanketoimistossa

Mikä on Suurhanketoimisto?

Suurhanketoimistolle on syntynyt selkeä tarve. Tarpeita on niin jäsenkunnillamme, joiden alueelle edellä mainittuja hankkeita ollaan toteuttamassa. Tarpeita on suurhankkeita valmistelevilla projektiorganisaatioilla, jotka haluavat välittää tietoa ja saada tietoa alueestamme ja sen resursseista. Tarpeita on alueemme yrityksillä, joilla on osaamista ja muita resursseja tarjottavaksi näiden suurhankkeiden käyttöön.

Suurhanketoimisto ei ole fyysinen toimistorakennus, vaan pitkälti digitaalisia ratkaisuja hyödyntävä palvelukokonaisuus. Voit tutustua Suurhanketoimistoon tästä

Tarkoitus on, että tämä palvelu kehittyy ajan myötä ja otamme mielellään vastaan niin ideoita kuin toiveitakin palvelun sisällöksi ja kehittämiseksi. Tervetuloa mukaan kehittämään!

Suurhanketoimiston käynnistäminen kuuluu "KASE Kasvuohjelma - yritysverkostojen ja -palveluiden kehittäminen" -hankkeen toimenpiteisiin. Hanketta rahoittavat Kaustisen seutukunnan jäsenkunnat sekä Keski-Suomen ELY-keskus.

Löydä nopeasti etsimäsi