Siirry sisältöön
  • Yleinen
2.1.2023

Kaustisen seutukunta on mukana mahdollistamassa Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiä

Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti hiihdetään Kaustisella 14.1.2023. Maakuntaviestillä on pitkät perinteet, tapahtuma on järjestyksessään jo 71. Kaustisen seutukunta on ilolla mukana mahdollistamassa seudullamme järjestettävää perinteikästä urheilutapahtumaa.  
 
Maakuntaviesti on paitsi kilpailu, myös tapahtuma, joka kokoaa keskipohjalaisen hiihtoväen yhteen. Maakuntaviestillä on edelleen vetovoimaa, se kerää lähtöviivan taakse kymmenittäin joukkueita ja yleisöön tuhansia katsojia. Tapahtumana maakuntaviesti on talkootyön ja yhteishengen ilmentymä.  
 
Yhteistyöhön uskoo myös Kaustisen seutukunta. Viiden keskipohjalaisen kunnan - Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Toholammin ja Vetelin yhteisenä kehittämisorganisaationa Kaustisen seutukunta tekee yhdessä laajan yhteistyö- ja kumppanuusverkostonsa kanssa seututyötä, jonka avulla lisätään alueen osaamista, palveluja ja elinvoimaa.  
 
Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti kuuluu maakuntamme vuosittaista tapahtumista suurimpiin ja tunnelmaltaan parhaisiin. Sekä hiihtäjien että yleisön määrä on suuri verrattuna muihin maakuntaviesteihin. Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti on maakuntaa yhdistävä tapahtuma, vuosi toisensa jälkeen sinne löytävät niin hiihtäjät kuin yleisökin. Maakuntaviestin merkitys on suuri, ja tällaisia tapahtumia tarvitaan. Kaustisen seutukunnalla on ilo olla mukana mahdollistamassa perinteikästä tapahtumaa. Tervetuloa maakuntaviestiin!