Siirry sisältöön
  • Yrityksille
7.2.2024

Kaustisen seutukunta lähestyy yrittäjiä tekstiviestillä yhteystietojen tarkistamiseksi

Kaustisen seutukunta ylläpitää maksutonta yritys- ja palveluhakemistoa. Alueen yrittäjät saavat 9.2. tekstiviestitse muistutuksen päivittää yhteystietonsa. Ajantasaiset yhteystiedot auttavat sekä Kaustisen seutukunnan työntekijöitä, kanssayrittäjiä että alueen kuntalaisia tavoittamaan alueen yritykset. Kyse voi olla hyvinkin arkisesta tarpeesta, johon halutaan löytää tietenkin paikallinen apu – esimerkiksi renkaanvaihto tai kodin remontti. Tai sitten asia voi olla isompikin, kuten suurhankkeet. Etenkin sähköpostiosoite on tärkeä lisätä tai päivittää. Seutukunnan rekisterissä vain alle puolella yrityksistä on toimiva sähköpostiosoite.  

- Asiakkaat ovat jatkuvasti digitaalisessa ympäristössä. Kyllä yritystenkin täytyy vähintään sen verran olla, että sähköisesti saa yhteyttä. Lisäksi lähetämme useita tiedotteita sähköpostitse. Ne voivat olla esimerkiksi tietoa rahoitusmahdollisuuksista ja yrittäjille tarjottavista seutukunnan ilmaisista palveluista. Haluamme myös yhdistää alueen yrittäjät alueella toimiviin suurhanketoimijoihin. Kansainvälisesti noteerattu kulttuuri sekä tuulivoima ja kaivostoiminta tuovat monenlaisia tarpeita alueelle ja niistä laitamme vinkkiä yrityksillemme, kertoo yrityskehittäjä Tomas Luoma.  

Tekstiviestin lähettäjänä tulee olemaan Seutukunta. Tekstiviestissä on linkki, jolla pääsee suoraan päivittämään tietonsa lomakkeella. Tietoihin voi lisätä myös tarkempia palvelukuvauksia, joilla toivoo asiakkaiden löytävän yrityksen. Joillekin yrittäjille voi tulla useita tekstiviestejä, jos kyseinen yrittäjä toimii useassa yrityksessä. Tuolloin kunkin tekstiviestin linkki on kuitenkin ainutlaatuinen ja vie eri yritysten tietolomakkeelle. Lomakkeella ei kysytä mitään salasanoja. Linkkiä ei kannata välittää eteenpäin. 

- Haluamme tällä tavoin tiedotteen muodossa ensin kertoa tästä tietojen päivityksestä, niin yrittäjät voivat varautua asiaan. Nykyään on tervettä suhtautua kriittisesti kaikkiin massaviesteihin, niin meihin saa ottaa tietenkin yhteyttä vielä varmistaakseen, että onko viesti varmasti meiltä, Luoma jatkaa. 

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy osoitteesta https://kaustisenseutu.yrityshakemistot.fi/ ja sitä käyttävät aktiivisesti niin kanssayrittäjät kuin kuntalaisetkin.  

Lisätietoja: 

Tomas Luoma, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet, p. 040 656 5303