Siirry sisältöön

Miten mukaan suurhankkeisiin?

Isot hankkeet ovat monimutkaisia kokonaisuuksia, joihin liittyy toteutuksen eri vaiheissa hyvin monipuolisia osaamis- ja resurssitarpeita. Meidän alueemme yritysten kannalta on oleellista se, että yritykset ovat oikeaan aikaan liikkeellä ja ovat valmiita yhdistämään voimansa.

Ilmoita yrityksesi kiinnostus - selvitetään mahdollisuuksia yhdessä

Voit ilmoittaa yrityksesi kiinnostuksen rekisteröitymällä Suurhanketoimistoon. Sieltä yrityksesi on suoraan suurhanketoimijoiden löydettävissä. Samalla palvelu mahdollistaa myös verkostoitumisen itselle potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidämme myös yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin yrityksiin ja käymme tarkentavia keskusteluita mahdollisuuksista.

Tällä hetkellä olemme rakentamassa verkostoja mm. maanrakennusyritysten ja majoitusyritysten kesken. Tärkeää olisi myös selvittää vaikkapa ravitsemusalan yritysten kokonaisuutta alueellamme.

Ilmoittautuminen ei tarkoita, että roolia suurhankkeissa välttämättä löytyy. Mutta on kuitenkin niin, että tulemme tekemään kaiken mahdollisen, jotta alueemme yrityksille tulisi mahdollisuus tuottaa palveluitaan niin nyt suunnitelluissa suurhankkeissa kuin muissakin.

Ja vaikka olisit  vasta aloittanut yrittäjä, tai vaikka sinulla olisi vasta idea yritystoiminnasta, niin sekin tieto on hyvä meille välittää. Jos olet vaikka miettimässä yritystoiminnan siirtämistä Kaustisen seudun alueelle, niin siinäkin mielessä kannattaa olla meihin yhteydessä.

 

Kirjaudu Suurhanketoimistoon

Yrityspalvelun yhteystiedot

Löydä nopeasti etsimäsi