Siirry sisältöön
  • Yleinen
10.8.2022

Kaustisen seutukunnan työllisyyspalvelut hakee kahta työhönvalmentajaa

Tarjolla on näköalapaikka asiantuntijana uudistuvan työllisyydenhoidon kentällä. Kaustisen seutukunta on mukana Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilussa ajalla 1.3.2021-31.12.2024. Kaustisen seutukunta vastaa jäsenkuntiensa (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi, Veteli) puolesta kuntakokeilun toteuttamisesta ja hoitaa kuntakokeilulain mukaisia tehtäviä. Työllisyyden kuntakokeilussa osa TE-palveluiden tehtävistä on siirretty kuntien vastuulle. Työllisyyskokeilujen tavoitteena on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista sekä tuoda uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen. Kokeilussa pyritään tunnistamaan yksilölliset palveluntarpeet, osaamisen kehittämiskohteet sekä esteet työllistymiselle. 

Haemme Kaustisen seutukunnan työllisyyspalveluihin kahta työhönvalmentajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 1.9.2022-31.12.2023.  

Päätoimipisteemme sijaitsee Kaustisella. Asiakastyötä tehdään Kaustisen seutukunnan alueen eri kunnissa, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi asiakkaita palvellaan monikanavaisesti videoyhteyksin, puhelimitse ja verkkopalveluja hyödyntäen. Työ sisältää myös hallinnollisia tehtäviä. Meillä on mahdollisuus monipaikkaiseen työskentelyyn, osittaiseen etätyöhön ja oman työn itsenäiseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. 

Työhönvalmentaja toimii omavalmentajana Kaustisen seutukunnan työllisyyspalveluissa ja etsii työnhakija-asiakkaiden kanssa reittejä kohti työelämää tai koulutusta. Työhönvalmentaja huolehtii työnhakijan henkilökohtaisesta ohjauksesta ja suunnitelmasta sekä vastaa viranomaistyönä julkisen työvoima- ja yrityspalvelulain ja työttömyysturvalain toteuttamisesta asiakastilanteessa. Työssä käytetään TE-hallinnon URA-järjestelmää. Työ voi sisältää myös muita Kaustisen seutukunnan työllisyyspalvelun tehtäviä. Tehtävän tarkempi sisältö suunnitellaan valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.  

Odotamme hakijalta:  

- tehtävään soveltuvaa koulutusta 

- kokemusta työllisyyden edistämisen tehtävistä 

- työllistymistä tukevien palveluiden tuntemusta  

- kokemusta ja osaamista monialaisesta ja asiakaslähtöisestä työstä 

- kokemusta verkostotyöskentelystä 

Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolista työelämäosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta, hyvää paineensietokykyä, muutoskyvykkyyttä, tietoteknistä osaamista, valmiutta jatkuvaan oppimiseen sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta. Luemme eduksi valmiudet suoriutua asiakaspalvelutehtävistä suomen kielen lisäksi englannin ja/tai ruotsin kielellä.  

Tehtäväkohtainen palkka 2652 €/kk ja lisäksi mahdollinen työkokemuslisä määräytyy KVTES:n mukaisesti.  

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. 

Rekrytointiprosessin nopeuttamiseksi hakijoita voidaan haastatella hakemuksen saapumisen jälkeen jo ennen hakuajan päättymistä. 

Organisaatiossamme saat tueksesi innostavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen. Kaustisen seutukunnan tehtäviä ovat aluekehittäminen, elinkeinoelämän kehittäminen, kuntien yhteistoiminnan edistäminen ja seudun edunvalvonta viiden kunnan alueella (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli). Katso lisätiedot www.kaustisenseutu.fi

Lisätietoja: 

Anna Nieminen, työllisyyskoordinaattori, 040 167 8349 

Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, 050 551 3030 

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja cv sähköpostilla 29.08.2022 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet 
Viestin otsikkokenttään "Työhönvalmentaja".