Hyppää sisältöön

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli

Haussa projektipäällikkö 5G Scout -hankkeelle

Seututoiminta

Haussa projektipäällikkö 5G Scout -hankkeelle

Kaustisen seutu on elinvoimaista ja vahvan yrittäjyyden maaseutua. Seudun pienet ja keskisuuret yritykset ovat menestyviä ja kasvavia. Seudulla on käynnistymässä suurhankkeita liittyen tuulivoimaan ja kaivostoimintaan. Kaustisen seutukunnan tehtäviä ovat aluekehittäminen, elinkeinoelämän kehittäminen, kuntien yhteistoiminnan edistäminen ja seudun edunvalvonta viiden kunnan alueella (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli). Seutuorganisaatiossa työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä.

Nyt meillä on haussa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

KASE Smart Countryside: 5G SCOUT -hankkeelle

Hankkeen tavoitteena on luoda tiekartta nopeiden tietoliikenneyhteyksien ja niiden testialustan luomiseksi Kaustisen seudulle, löytää kustannustehokkaita toimintamalleja tietoliikenneyhteyksien saatavuuden parantamiseksi maaseudulla, selvittää kiinteiden ja langattomien tietoliikenneyhteyksien teknologia-alustan ja kehittämisympäristön luomisen edellytykset sekä rakentaa toimiva verkosto tiekartan toteuttamiseksi. Hankkeen rahoittavat Pohjanmaan ELY-keskus / Maaseuturahasto ja seudun kunnat. Hankkeen toteutusaika päättyy 28.2.2022.

Projektipäällikkö vastaa kokonaisuudessaan hankkeen toteutuksesta ja hallinnosta. Hankkeen toteutuksen apuna toimii hankeassistentti sekä seutukunnan muuta henkilöstöä. Lisäksi tarvittavaa erikoisosaamista on mahdollista hankkia ulkopuolisilta asiantuntijoilta.
Odotamme valittavalta henkilöltä ICT-alaan liittyvää korkeakoulutusta, tietoverkkoihin liittyvien kiinteiden ja langattomien teknologioiden tuntemusta, kokemusta julkisen sektorin kehittämishankkeiden hallinnosta ja toteutuksesta sekä englannin kielen taitoa. Edellytämme myös hyviä valmiuksia aktiiviseen verkostoitumiseen ja vuorovaikutukseen julkisen, yksityisen ja TKI-sektorin toimijoiden kanssa. Arvostamme kuntahallinnon ja kuntien yhteistoimintaverkostojen tuntemusta sekä alueen toimijoiden tuntemusta. Tehtävässä on tärkeää oma-aloitteinen työnote ja tuloshakuisuus. Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taito on välttämätöntä, muu kielitaito on eduksi. 

Toivomme innokasta, kehittymishakuista, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta! 

Työssä tarvitaan O365-ympäristön sujuvaa käyttöosaamista. Työ edellyttää myös ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Tehtävä on määräaikainen kestäen hankkeen loppuun ja siinä on 6:n kk:n koeaika. Projektipäällikön toivotaan aloittavan työssään mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen, mutta tarvittaessa työtä voidaan muuttaa osa-aikaiseksi. Työsuhteen ehdot ovat KVTES:in mukaiset. Työpisteen sijainti on sovittavissa seutukunnan toiminta-alueen eri kuntiin. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja cv sähköpostilla 12.6.2020 mennessä osoitteeseen: kirjaamo(at)kaustisenseutukunta.fi. Viestin otsikkokenttään ”Projektipäällikkö 5G Scout”

Lisätiedot:
Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, petri.jylha(at)kaustisenseutukunta.fi, p. 050 551 3030
Minna Kauppinen, kehittämispäällikkö, minna.kauppinen(at)kaustisenseutukunta.fi, p. 050 500 2102
 

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli