Hyppää sisältöön

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli

Avoinna työllisyyskoordinaattorin määräaikainen virka

Seututoiminta

Avoinna työllisyyskoordinaattorin määräaikainen virka

Lestijärven kunnan Kaustisen seutukunta -organisaatiossa on avoinna työllisyyskoordinaattorin määräaikainen virka ajalle 1.3.2021-30.9.2023. Kaustisen seutukunta on Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Toholammin ja Vetelin kuntien yhteinen kehittämisorganisaatio, joka toimii laajasti aluekehittämisen, yrityspalveluiden ja kuntien yhteistoiminnan tehtävissä.

Kaustisen seutukunnan jäsenkunnat ovat mukana työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa, jossa osa TE-toimiston työllisyys- ja yrityspalveluista siirretään kuntien toteutettavaksi. Kunnat ovat sopineet keskinäisellä yhteistyösopimuksella tehtävien hoitamisesta Kaustisen seutukunnan kautta yhteistoimintana. Kaustisen seutukunta -organisaatioon on perustettu määräaikainen työllisyyskoordinaattorin virka työllisyyden edistämisen kuntakokeilun ajaksi vuosille 2021-2023.


Työllisyyskoordinaattorin tehtävänkuva:

Työllisyyskoordinaattori hoitaa laaja-alaisesti Kaustisen seutukunnan työllisyyspalveluiden kehittämistä ja koordinointia. Työllisyyskoordinaattorin monipuoliseen tehtäväkenttään kuuluu mm. työllisyyspalveluiden asiakas-, neuvonta- ja ohjaustyötä, verkosto- ja yritysyhteistyötä sekä palveluiden suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä. Työllisyyskoordinaattori vastaa Kaustisen seutukunnan jäsenkuntien osalta kuntakokeilulain, JTYP-lain ja muun kuntakokeiluun liittyvän lainsäädännön mukaisten viranomaistehtävien hoitamisesta.

Kelpoisuus:
Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden työkokemus työllisyydenhoidon tehtävistä. Edellytyksenä on hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon sekä työllisyyden edistämisen kuntakokeilun sisältöön ja lainsäädäntöön. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus työllisyyden hoidon, koordinaation ja kehittämisen tehtävistä kuntasektorilla.

Arvostamme yhteistyötaitoja, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja hyödyntää sujuvasti tietotekniikkaa sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Alueen kuntien ja toimijoiden tuntemus katsotaan eduksi. Työ vaatii aktiivista liikkumista Keski-Pohjanmaan alueella ja seudun jäsenkunnissa, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Viran palkkaus ja ehdot ovat KVTES:in mukaiset. Työpisteen sijainti on sovittavissa seudun eri kuntiin. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Hakemukset ja CV:t sähköpostilla osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet perjantaihin 12.3.2021 mennessä. Viestin otsikkokenttään ”työllisyyskoordinaattori”. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tai oikeaksi todistetut jäljennökset tutkinto- ja työtodistuksista.

 

Lisätiedot:

Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, puh 050 551 3030

Minna Kauppinen, kehittämispäällikkö, puh 050 500 2102

sähköposti: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli