Hyppää sisältöön

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli

MUKAAN - Mukana kasvussa

MUKAAN- Hankkeen tavoitteena on kohderyhmän osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen, työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja vahvistaminen sekä toiminta- ja palvelumallien kehittäminen kohderyhmän tukemiseen, rohkaisuun, aktivointiin ja valmiuksien lisäämiseen, jotta he kykenevät hakeutumaan tarjolla olevien julkisten palvelujen piiriin.

-

Hankkeen kohderyhmänä ovat Kaustisen seutukunnan jäsenkuntien sekä Perhon kunnan työelämän ulkopuolella olevat 16–64 - vuotiaat henkilöt, syrjäytymisvaarassa olevat henkilöt sekä heikossa työmarkkina-asemassa olevat, jotka tarvitsevat vahvaa tukea lähteäkseen käyttämään tarjolla olevia julkisia palveluja.

Hankkeessa tarjotaan matalan kynnyksen palveluja viemällä ohjauspalvelut pääsääntöisesti henkilön kotiin saakka. Tavoitteena on kohdata ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen asiantuntijakontaktiin.

Keskeistä on yksilöllinen tilannekartoitus ja sen pohjalta ohjaaminen tarkoituksenmukaisiin palveluihin. Yhdessä sovittavilla yksilöllisillä tavoitteilla tuetaan ja edistetään osallistujaa arjen- ja elämänhallinnassa.

Hankkeessa järjestetään yksilö- ja ryhmäpalveluja, joiden tuella osallistujia motivoidaan ja valmennetaan siirtymään julkisten palvelujen piiriin, kohti koulutusta ja työelämää.

Jaana Siermala

Jaana Siermala

projektipäällikkö

  • 040 186 7351
  • Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet
Mauri Uusitalo

Mauri Uusitalo

projektityöntekijä

  • 040 483 8718
  • Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Hankkeen tiedotteet

Tuu MUKAAN somessa:

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli