Siirry sisältöön

KASE Smart Countryside: Kuntien toimintamallien ja palveluprosessien tehostaminen digitalisaation avulla


KASE Smart Countryside:Kuntien toimintamallien ja palveluprosessien tehostaminen digitalisaation avulla

Hankkeen tavoitteena oli tukea kuntien digiloikkaa kehittämällä alueellinen digistrategia. Digistrategian tarkoituksena on luoda suuntaviivat digipalvelujen kehittämiselle ja käyttöönotolle Kaustisen seutukunnan kunnissa. Digistrategia mahdollistaa myös kuntien toimintamallien ja prosessien yhdenmukaistamisen.

Hankkeen aikana pyrimme myös kehittämään alueellisen sähköisen asiointialustan, jossa kuntalaiset pääsevät hyödyntämään kuntien tarjoamia digitaalisia palveluita.

Hanke kuuluu Valtionvarainministeriön digitalisaation kannustinjärjestelmän kuntien yhteishankkeiden kokonaisuuteen. Lisätietoja kuntien digitalisaation kannustinjärjestelmästä löytyy Valtionvarainministeriön verkkosivuilta.

Hankkeen projektipäällikkönä toimi Tytti Pohjola.

Kuntalaiskysely Kaustisen seudulla

Kaustisen seudun kunnissa toteutettiin kuntalaiskysely vuoden 2021 keväällä. Kysely oli saatavilla verkossa ja kaikkien viiden kunnan kirjastoissa paperilomakkeena välillä 14.4. – 16.5.2021. Kysely toteutettiin samaan aikaan Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Toholammilla ja Vetelissä. Kysely oli avoin sekä kuntien asukkaille, vapaa-ajan asukkaille, että vierailijoille, joten vastata voivat myös satunnaisesti paikkakunnalla vierailevat henkilöt.

Tutustu tuloksiin täällä:  

Lisätietoja:

Tytti Pohjola, projektipäällikkö

Tytti Pohjola

projektipäällikkö

KAIKUMA Aineettoman kulttuuriperinnön matkailupalveluiden kehittämishanke, Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustana -hanke

Puh. 040 182 1989

tytti.pohjola@kaustisenseutukunta.fi

Hankkeen tiedotteet

Löydä nopeasti etsimäsi