Siirry sisältöön
  • Seututoiminta
9.10.2020

Tiimiimme on haussa toimistosihteeri (hakuaika umpeutunut)

Kaustisen seutu on elinvoimaista  vahvan yrittäjyyden maaseutua. Seudun pienet ja keskisuuret yritykset ovat menestyviä ja kasvavia. Seudulla on käynnistymässä suurhankkeita liittyen tuulivoimaan ja kaivostoimintaan.  

Kaustisen seutukunnan tehtäviä ovat aluekehittäminen, elinkeinoelämän kehittäminen, kuntien yhteistoiminnan edistäminen ja seudun edunvalvonta viiden kunnan alueella (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli). Seutuorganisaatiossa työskentelee tällä hetkellä 18 henkilöä. 

Seututiimiimme on haussa 

TOIMISTOSIHTEERI 

Tehtäväsi ovat monipuolisia hallinnon tukipalveluja seutukunnan toimialueella. Työn painopiste on taloushallinnon eri tehtäväalueilla. Tarkempi työnkuva määräytyy valitun henkilön vahvuuksien perusteella. Toimit hallintotiimissämme yhdessä kehittämispäällikön, hankeassistentin ja tiedottajan kanssa. 

Työnkuvaasi kuuluvat mm. 

  • taloushallintoa, kirjanpitoa ja palkanlaskentaa avustavat tehtävät ml. laskutus 

  • seutuhallintoa avustavat tehtävät 

  • seutukunnan rahoittaman hanketoiminnan seuranta ja kuntarahoituslaskujen seuranta ja maksatus 

  • hankkeiden toimintaa tukevat tehtävät  

  • tiedottamisessa ja viestinnässä avustaminen 

  • osallistuminen seutukunnan muuhun toimintaan 

Riittävä taloushallinnon, palkanlaskennan ja kirjanpidon osaaminen on välttämätöntä tehtävän hoitamisessa. Odotamme valittavalta henkilöltä soveltuvaa ammatillista koulutusta, kuten esimerkiksi merkonomin tutkintoa, taloushallinnon ammattitutkintoa tai taloushallinnon AMK-tutkintoa. Arvostamme myös julkisen sektorin ja erityisesti kuntien hallinnon ja taloushallinnon osaamista, sekä kokemusta hankkeiden hallintoon ja toteuttamiseen liittyvistä tehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva suomen kielen taito ovat tärkeitä tehtävän hoitamisessa, muu kielitaito on eduksi. Työssä käytetään M365-ympäristöä, jonka perusosaaminen on välttämätöntä ja syvempi osaaminen eduksi. Työssä tarvitaan auton käyttömahdollisuutta. 

Tehtävä on määräaikainen kestäen 2 vuotta, ja siinä on 6 kuukauden koeaika. Toimistosihteerin toivotaan aloittavan työssään mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen. Työsuhteen ehdot ovat KVTES:in mukaiset. Työpisteen sijainti on Lestijärvellä, mutta työtä on osittain mahdollista tehdä myös seutukunnan toiminta-alueen muissa kunnissa. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan KVTES:in suosituksia, hakija voi lisäksi esittää palkkatoivomuksensa. 

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja CV sähköpostilla 22.10.2020 mennessä osoitteeseen: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet. Viestin otsikkokenttään ”Toimistosihteeri” 

Lisätiedot: 

Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, p. 050 551 3030 

Minna Kauppinen, kehittämispäällikkö, p. 050 500 2102 

sähköposti: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet