Hyppää sisältöön

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli

Klassista Joulua

Klassista Joulua

Tapahtumapaikka

Kaustisen kirkko

Järjestäjä

Kaustisen kamarimusiikkiviikko

Osoite

Siltatie 3

Verkkosivu

http://kamarimusiikkiviikko.net

Kuvaus

KLASSISTA JOULUA
Meeri Pulakka, sopraano
Fiinin musiikin orkesteri, Siiri Virkkala, Maria Pulakka, viulu; Mauno Järvelä, alttoviulu; Veera Luomala, sello; Timo Myllykangas, kontrabasso; Salla Haavisto, piano

Kaustisen kamarimusiikkiyhdistyksen järjestämässä Klassista Joulua -konsertissa virittäydytään joulutunnelmaan tuttujen ja rakastettujen joululaulujen parissa. En etsi valtaa, loistoa, Varpunen jouluaamuna ja Sylvian joululaulu saavat seurakseen myös harvemmin kuultuja helmiä, kuten tunnelmalliset Talvi-iltana (Pohjanmies) ja Yön keskellä tähtönen loisti (Melartin). Konsertin muu ohjelma koostuu barokkimusiikista: alussa kuullaan kaksi osaa Alessandro Scarlattin joulukantaatista O di Betlemme altera ja lopussa Arcangelo Corellin iki-ihana joulukonsertto.

Iltapäiväkonsertin esiintyjät ovat Fiinin musiikin orkesteri ja Kaustisen kamarimusiikkiyhdistyksen muusikoita solistinaan keskipohjalaislähtöinen sopraano Meeri Pulakka. Ensimmäistä adventtisunnuntaita juhlistava konsertti päättyy yleisön ja esiintyjien yhteislauluun Maa on niin kaunis.

Liput 20 € /lipputoimisto.fi
Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli