Hyppää sisältöön

Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli

Kesäksi lukemaan! Lukukampanja lapsille ja nuorille Vetelin kirjastossa

Tapahtumapaikka

Vetelin kirjasto

Osoite

Koulukuja 1 69700 Veteli

Verkkosivu

http://www.vetelinkirjasto.fi

Kuvaus

Vetelin kirjastossa käynnistyy kesän alussa kaksi lukukampanjaa. Toinen on suunnattu alakouluikäisille lapsille ja toinen yläkouluikäisille nuorille. Kampanja toteutetaan digitaalisena, mutta myös paperiversio tulee saatavaksi ja myös kokonaan ääneen perustuva versio. Kampanjan materiaali ja ohjeistus julkaistaan toukokuussa, joten seuraa kirjaston ilmoittelua! Seuraavana hiukan makupaloja tulevasta:

Lumotun puiston salaisuus (lapset): Puistossa tapahtuu omituisia asioita. Kuka siellä sekoilee? Arkisesta kanin ulkoilutusretkestä voi kehkeytyä koko kesän mittainen uskomaton salapoliisitehtävä. Outoja pahanhajuisia lätäköitä, jättiläisötököitä ja villiintyneitä puutarhatonttuja. Lähde mukaan ikimuistoiseen seikkailuun!

Luettu maa (nuoret):
Mitä tehdä, kun kaikki matkat on peruttu ja kesästä on tulossa tylsempi kuin koskaan? Lähde mukaan virtuaaliselle maailmanympärysmatkalle! Tutustu erilaisiin kulttuureihin, sukella tarinoiden maailmaan ja osallistu somehaasteisiin. Kuka saa eniten katsojia TikTokissa? Kenellä on eniten tykkäyksiä Instagramissa? Jaa haasteesi ja voit päästä mukaan valtakunnallisesti näkyvälle somekanavalle. Kuka on tuleva Luetun maan sometähti?

Kuvat


Halsua Kaustinen Lestijärvi Toholampi Veteli